SHS system

Az elektroszmog, az elektromos berendezések által kibocsátott elektromágneses sugárzás. Az emberi szervezet néhány évtizeddel ezelőtt még nem volt kitéve ilyen komoly mértékű elektroszmog-terhelésnek. Világunkban radikálisan nő a felállított adótornyok és sugárzó elektromos berendezések száma, amivel párhuzamosan megnőtt a diszharmonikus erőterek mennyisége. Ennek következtében átlagosan több, mint 300-szorosára emelkedett az elektromágneses sugárterhelés. A legújabb összegzések szerint az 5G esetén még ettől is elrettentőbbek az értékek. Az egyre növekvő gondok a káros sugárzás elleni védelem szükségszerűségét még indokoltabbá és nélkülözhetetlenebbé tette. Az elektroszmog a szervezetet tartós stressz állapotban tartja, ami minden élőlényben folyamatosan növeli a feszültséget, az ingerültséget. A stressz növekedésével pedig egyre csökken az immunerő. A sugárzás érzékszerveinkkel közvetlenül nem érzékelhető, ám a környezetünkben mindenütt jelen van alap- vagy háttérsugárzás formájában.

ÉPÜLETVÉDELMI TECHNOLÓGIA

Bankkártya méretű 5G elektroszmog védelem

SHS Épületvédelem

Akkreditált műszerparkkal elektroszmog mérés és tudományosan igazolt sugárzásvédelmi technológiák otthonokba, irodákba, közintézményekbe

A fűtésrendszer vízhálózatára rácsatlakozunk a találmány két fő egységével.
A rezonátor segítségével a vizet antennaként működtetjük.
A belső és külső elektromágneses terheléseket minden pillanatban, az egy mp töredéke alatt begyűjtjük, majd az irányító egységen keresztül, mérhetően lecsökkentjük.
Így az alacsonyabb energiájú pozitív sugárzások felszabadulnak, feldúsulnak.
Ezentúl a pozitív sugárzások lesznek az otthonunkban, épületeinkben jelen gömbszimetrikus hatótávolságban.
A negatív ártó hatású sugárzások mint az elektroszmog, akkreditált műszerparkkal igazoltan, lecsökkennek az SBM/2008 SBM/2015 Nemzetközi Épületbiológiai Szabvány határértékei alá.
Ebben az élettérben, nincs egészségi kockázat.
Így az ősi, tiszta, pozitív és harmonikus elektromágneses sugárzásokban élhetünk, azok minden előnyeivel.

SHS Személyvédelem

5G VÉDELEMEljárás az emberi test közelében használt, vezeték nélküli kommunikációs eszközök által okozott fajlagosan elnyelt teljesítmény (SAR) meghatározására (frekvenciatartomány 30 MHz-től 6 GHz-ig)Telefon az SHS 5G Savecard elektroszmog védelmi eszközzel együtt MI AZ ELEKTROSZMOG?Az elektroszmog jelenléte nem észlelhető a legtöbb ember számára mindaddig, amíg nincs más hatás ami érné testünket és amíg az folyamatosan védekezik az elektromágneses interferencia ellen. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy egyen- súlyban maradjunk.Amikor azonban ezek a hatások túl erősek, testünk tüneteket produkál, ily módon az elektroszmog megszakítja a normális sejtkommunikációt.Az elektroszmog vonatkozik mindazon elektromágneses terekre  akár természetes akár mesterségesen gerjesztett sugárzások melyek az emberi szervezetben stresszt váltanak ki azzal, hogy befolyásolják a sejtek nyugalmi állapotát és ily módon negatívan csökkentik a sejtmembrán potenciálját.

Mit Jelent a sugárzásmérés?

Az elektromágneses kockázatértékelés, sugárzásmérés célja, lakások, intézmények, hivatalok belső légterében kialakulhatnak egészségre ártalmas erőterek, -valamint szmog gyűjtőnéven ismert elektromágneses sugárzások. Ezen erőterek kiszűrése érdekében az épületek helyiségeinek műszeres felmérése, kockázatértékelése szükséges.
A műszeres felmérés áttekintést ad olyan fizikai, kémiai és biológiai veszélyekre, amelyek jelen vannak a körülöttünk lévő terekben, vagyis munkahelyeinken, ingatlanjainkban, élettereinkben ahol tartózkodunk, éljük mindennapjainkat. Valamennyi vizsgálati eredmény jegyzőkönyvben dokumentált, így a potenciális problémák azonosítottak és megteremtik egy hatékony védekezési stratégia alapját.

Az auditált és laborpartnert és a hitelesített műszerparkot, valamint a jegyzőkönyvben rögzített előzetes méréseket és a telepítést követően a kontrollmérés eredményeit a telepítést követően tanúsítványt állítunk ki a megrendelő részére.

A felmérés kiterjed a következő expozíciós határokra:

• Kisfrekvenciás elektromos mező (1Hz-400KHz) • Kisfrekvenciás mágneses mező (1Hz-400KHz) • Nagyfrekvenciás elektromágneses terek (100KHz-6GHz) • Radon-radioaktív dózis mérése • Légtéri feszültség földpotenciálhoz képest

MILYEN SZABVÁNYOK ALAPJÁN DOLGOZUNK?
A határértékek megállapításának fő célja egyrészt a lakosság és a környezet védelme az ártalmas vagy káros behatásokkal szemben, másrészt az elővigyázatosság elveinek betartása.

Emellett a határértékek nem elsősorban a jelentéktelen és a kockázatos tényezők határát tükrözik, hanem politikai és gazdasági kompromisszumokat jelentenek a vélhető egészségügyi kockázatok, és a gazdasági szempontok között.

A szabványok és határértékek kialakítását nehezíti, hogy korunk civilizációs és technológiai szintjén az elektromágneses sugárzások nem zárhatók ki. A sugárzásvédelemi rendszer beépítését megelőzően a 33/2016EMMI rendelet, és az SBM 2008 Épületbiológiai mérési módszert veszi igénybe, melyet jegyzőkönyvben dokumentál.

 
 
 

AZ ELEKTROSZMOG

Elektroszmog az elektromágneses jelenségkör zavaró hatásait foglalja magába, amely mindenütt jelen van, a folyamatos, egyre gyorsuló technológiai fejlődés következtében. Manapság kevés az olyan pont a bolygónkon, ahol ne lenne érzékelhető és mérhető ez a jelenség. Ezen felül további terhelést generálnak a falakban lévő vezetékek is, a elektromágneses sugárzások pedig változó mértékű, de jól azonosítható sejtbiológiai kockázati következményekkel járnak.
Az ember létfontosságú szerveinek 70% feletti a víztartalma, vérünk hemoglobinjának pedig van vastartalma is amely mágnesezhető és így molekulái külső hatással rezgésbe hozhatóak.A megnövekedett elektroszmog lehetséges egészségügyi kockázatai lényegileg az alábbiak szerint nevesíthetőek, illetve a feltüntetett egészségügyi problémákkal hozhatóak összefüggésbe

Lehetséges kockázatok

 

A sugárzás, mint észrevétlen jelenség az emberi szervezet és általában az egész élővilág számára a közvetlen környezetünkben úgy van jelen, hogy arról valós, érzékelhető, aktuális tudomásunk lenne.

Ily módon az elektroszmog folyamatos jelenléte negatív hatással van testünk jól szabályozott működésére, befolyásolja bioritmusunkat, agyműködésünket, hormonrendszerünket és hosszú távon károsíthatja egész szervezetünket.

Mivel ma már az otthonainkban, a munkahelyünkön és az autóinkban, közlekedési eszközeinkben sem vagyunk biztonságban, így az egészséges, tudatos életmód, illetve a helyes táplálkozás igénye mellett elengedhetetlen részévé vált a mindennapjainknak a sugárzás elleni védelem is.

AZ ERŐ A KEZÜNKBEN VAN, DE MILYEN ÁRON?

 

Manapság a szórakoztató tevékenységeink és a mindennapos munkánkhoz használt eszközeink nagy része olyan technológiákból érhető el, amelyeket hosszú időn át a kezünkben tartunk. Soha nem volt még annyi erő a kezünkben, hogy kommunikálni, beszélgetni, játszani, információt találni és üzleti tevékenységet tudjunk folytatni laptopokkal, mobiltelefonokkal, tabletekkel és más modern elektronikus eszközökkel. Ennek az erőnek azonban ára van: potenciális egészségügyi kockázatokat hordoz magában az eszközeink által előidézett elektromágneses mezők miatt. Komoly kitettséget okoz az elektromos vezetékeink és hálózataink kisfrekvenciás térereje is. A mikrohullámú sütőnk, az elektromos fogkefénk, a hajszárítónk, a fénymásolónk és egyéb más elektromos berendezéseink pedig maguk is sugároznak.

Ily módon az elektroszmog folyamatos jelenléte negatív hatással van testünk jól szabályozott működésére, befolyásolja bioritmusunkat, agyműködésünket, hormonrendszerünket és hosszú távon károsíthatja egész szervezetünket.

Egyre jelentősebb egészségügyi terhelést jelent számunkra a nagyfrekvenciás hálózataink sugárzása is, amely az évről évre intenzívebb rádiófrekvenciás- és más jeladókból, melyek észrevétlenül jelen vannak körülöttünk és elektroszmog formájában hatnak vissza ránk. Az elektroszmog az elektromágneses jelenségkör zavaró hatásait foglalja magában, amely mindenütt jelen van, a folyamatos, egyre gyorsuló technológiai fejlődés következtében. Így ma már szinte nincs is olyan pontja a bolygónknak, ahol ne lenne érzékelhető és mérhető ez a jelenség.

Az általunk használt hordozható és kompakt elektronikus eszközöket közvetlenül használjuk kézzel elérhető távolsággal, így nincs védelem az eszköz és a test között. A laptopok és a tabletek szorosan közel vannak hozzánk, a mobiltelefonok pedig közvetlenül érintik a fejünket, testközelben hordjuk őket, a „harmadik kezünkké” váltak.

gyunk biztonságban, így az egészséges, tudatos életmód, illetve a helyes táplálkozás igénye mellett elengedhetetlen részévé vált a mindennapjainknak a sugárzás elleni védelem is.

MI VÉD MEG MINKET?

SHS A VÉDELMEZŐ

 
 

Sok évig tartó feltárás, technológiai elemzés és a szükséges szakterületek tanácsadói segítségével létrehoztunk egy műszaki védelmi rendszert.

Egy olyan védelmező egységet, mely kiszűri és egyben csökkenti is az ártó elektromágneses sugárzásokat, a kis- és nagyfrekvenciás terheléseket, a radon sugárzást és a negatív földsugárzásokat egyaránt, ezáltal lényegesen csökken az ezen behatások által kialakulható egészségkárosodások, megbetegedések rizikója.

 

Az elektromágneses sugárzás elleni védelem rendszeres használatával megnyílnak a sejthártyák, a sejtpotenciál zavarok rendeződnek. Sejthártyák elektromagnetikus vezérlési potenciálja stabilizálódik, ezáltal a sejtpotenciál és sejtkommunikációs zavarok jelentősen mérséklődnek esetlegesen megszűnnek (a mobiltelefonálás, az alap sugárterhelés, a wifik, a számítógépek, az elektromos

háztartási berendezések használata ellenére is). Tehát, az egészséges szervek, szervrendszerek működésének alapfeltétele a sugárzásilag rendezett élettér. Energetikailag és funkcionálisan is támogatjuk az emberi pszichoszomatika ideális működését.

Ez a VédelMező rendszer alkalmazza az EU-ban már bevált technikákat, anyagokat, eszközöket, melyeket továbbfejlesztettünk, kiegészítettünk és egy egységes rendszerbe kapcsoltuk őket.

Bankkártya méretű 5G elektroszmog védelem

A technológiát miniatürizáltuk, hogy az okos, digitális eszközök használatakor tökéletes biztonságba kerüljünk.

SAR csökkentés

Használata során a testünkben elnyelt dózis (SAR) mértékét csökkenti arra a szintre, ami már egészségi problémákat nem tud okozni.

5G VÉDELEM

 

Eljárás az emberi test közelében használt, vezeték nélküli kommunikációs eszközök által okozott fajlagosan elnyelt teljesítmény (SAR) meghatározására (frekvenciatartomány 30 MHz-től 6 GHz-ig)

 

 
 

Az 5G védelem használata egyszerű!

A digitalis eszköz és a tok közé helyezve telefonvédelemként funkcionál.
Egyèb kiegészítőkben elhelyezve (pénztárca, irattárca, táska) személyi elektroszmog védelemként működ

 
 
 

CR80 kártya méret 85,6 x 54 mm. Alapanyag: PVC 0,76 mm (30 mm + hatóanyag), fényes felület, vízálló laminálással Két oldalas színes nyomás (4+4 C).

Érdekel?

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Lépj velünk kapcsolatba!

Elérhetőségek

Cím

Zsidró Szalon, Budapest, Beck Ö. Fülöp u. 10, 1126

Email

antiaging369@gmail.com

Telefon

06702737528

Translate »