Agytréner

Csatlakozzon a forradalomhoz

Agytréner

A jó teljesítményre szükség van a magánéletben és a munkahelyen egyaránt. Az élet két fontos területe egymásra hatást gyakorolva határozza meg az életminőségünket. A Hepigenetix célja az életterületek harmonikus működésének erősítése a kihívásokra válaszoló ideális teljesítmény elérése érdekében. Ajánljuk cégeknek a stressz hatásainak ellensúlyozására és a képességek, a mentális teljesítmény fokozására.

Miben segít az agytréner?


 

Szabadalmaztatott módszer és eszközök az Ön sikeréért.

Magyarországon 5.000 felhasználóval és 20 éves tapasztalattal van jelen az egyik legelismertebb kanadai audio-vizuális fejlesztő eszköz.

A mentális funkciók feltérképezése és személyre szabott tréningprogram kidolgozása

Állapotfelmérés

A felmérést az elmúlt években kidolgozott Integrált Mentális Állapotfelmérés rendszerben végezzük.

Az Integrált Állapotfelmérést azért fejlesztettük ki, hogy az AVE neurotréninghez (agytréning) előzetes méréseket tudjunk végezni a pontosabb és hatékonyabb tréningprogramsor kialakításához és a fejlődés nyomon követéséhez.

A felmérés két találkozásból áll.

Az első alkalommal négy tesztet kell elvégezni kb. 70 perc alatt.
Mérünk agyhullámokat, amiből az alap figyelmi képességre, a belső feszültségre, a kérgi harmóniára kapunk értékeket.
A következő a szívfrekvencia variabilitás (HRV), ami a vegetatív idegrendszer állapotáról informál bennünket, pl. paraszimpatikus-szimpatikus egyensúly, feszültségszint, energia szint, pszichoemocionális állapot. Az ezt követő kognitív teszt a fókuszálás, döntési képesség és vizuális éberség körében ad információt. 

Ez után néhány nappal a második alkalommal történik a kiértékelés, a problémák megbeszélése, ami kb. 60 perc. Ez alkalommal a felméréssel kapcsolatos kérdéseire kap választ és elkészül a személyre szabott tréningprogram sor, ill. ehhez tartozó életmód és táplálkozási információkat adunk ha szükséges. A tréninget az DAVID készülékekkel kell önállóan végrehajtani.

A tréning megkezdésével nem hagyjuk magára, heti visszajelzést várunk, figyelemmel kísérjük a tapasztalatait, felügyeljük a folyamatot 6 hétig, módosítunk ha kell.

A felmérés előtt

A mérések nyugalmi mérések, tehát nyugodt környezet kell és a kliensnek is nyugalmi állapotban kell lenni. A mérés előtti fizikai aktivitás befolyásolja az értékeket, így előtte 2 órával kerülje a nagyobb fizikai igénybevételt. A táplálék is lehet stresszforrás, így javasoljuk, hogy a felmérés előtt 2 órával nehéz, nagy mennyiségű táplálékot se fogyasszon. Az AVS technika használata igényli a megfelelő hidratálást, így fogyasszon megfelelő mennyiségű folyadékot.

Lépjen a harmónia útjára, vegyen részt állapotfelmérésünkön!

Lépjen a harmónia útjára, vegyen részt állapotfelmérésünkön! Ahhoz, hogy valóban elérhesse célját agytréner készülékünk alkalmazásával, és enyhítse vagy leküzdhesse például a stresszt, vagy az alvással összefüggő problémáit, fontos, hogy személyre szabottá tudjuk tenni a tréningprogramját, ehhez pedig állapotfelmérésen szükséges részt vennie.


Érdekel?

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Lépj velünk kapcsolatba!

Elérhetőségek

Cím

1123 Budapest, Táltos utca 15 (Táltos és Győri út sarok)

Email

antiaging369@gmail.com

Telefon

06702737528

Translate »