Pí Víz waterfall

A csapvízből selymesen finom, tiszta Pí Víz-et készít.

Nem kell hozzá áram. Nem kell bekötni, felszerelni, rászerelni sehova és semmire. A felső tartályba beleöntjük a csapvizet és az alsó tartályba szűrődik át gravitáció segítségével. A legkisebb konyhában is elfér, a konyha dísze.

Családoknak, irodákban cégeknek is ajánlott.

Leírás

Japán tudósok felfedezték, hogy egy bizonyos területen található víznek figyelemre méltó hatása van a folyóparton található növényzet növekedésére. Ez a víz pi víz néven vált ismertté, amely azt jelenti, “az élet vize”. A Nikken kutatásokat végzett arra vonatkozóan, hogyan lehetne ezt a természeti jelenséget a leghatékonyabban reprodukálni, úgy, hogy az olyan vizet eredményezzen, amely rendelkezik a természetes pi víz összes áldásos hatásával. Ennek eredményeképpen jött létre a PiMag™ pi víz.A speciális többlépcsős szűrés teljes mértékben természetes víztisztítást tesz lehetővé, melynek következtében a közönséges csapvíz ásványokban gazdag Pí Vízzé alakul.A különbség a korábbi készülékhez képest, hogy nem méri az átfolyt, megszűrt víz mennyiségét. Ez  azzal az előnnyel jár, hogy csökken a készülék meghibásodásának lehetősége. A webáruház pedig a vásárlóinak rendszeresen küld egy emlékeztető levelet, amikor eljön a szűrő cseréjének az ideje.A Waterfall készülék használata:

A Waterfall előnyei:

Fejlett szűrési technológia eltávolítja a klórt, nehézfémeket, vegyszereket, gyógyszer-maradványokat, ezáltal:

 • Selymesen finom, tiszta, szagtalan Pí Víz-et kapunk, ami rögtön át tud jutni  sejtfalon, azonnal hidratálja a szervezetet
 • Ásványokkal dúsított, lúgos kémhatású 8,5-9,5 PH
 • Gazdaságos: 900 liter a szűrőkapacitása => max. 25 Ft/liter
 • A szűrőben lévő mágnes: szétválasztja a vízmolekulákat, segíti a gyors felszívódást
 • Negatív ionokkal dúsított  =>  forrásvíz minőségű
 • Egyszerű kezelhetőség, fejlett technológia
 • Áram nélkül működik
 • Kis helyen elférő, könnyen kezelhető elegáns készülék => a konyha dísze is
 • Az alsó tartályban lévő ásványi kövek 36%-al megnövelik a megszűrt  VÍz kovasav tartalmát, ami esszenciális a szervezet számára. Ezt nagyon kevés víztisztító tudja.
 • Környezettudatos: Újrahasznosítható BPA mentes anyagból készül

Az így megtisztított víz:

 • javítja az oxigénellátást
 • fizikai, szellemi frissességet ad
 • csökkenti a stresszt
 • lassítja az öregedést
 • tisztítja a bélfalakat
 • méregtelenít
 • erősíti az immunrendszert

A Nikken angol nyelvű bemutatója:

A Waterfall készülék családoknak és irodáknak is ajánlott, a nagy szűrési kapacitása miatt.

Csak a vízszolgáltató által biztosított csapvizet vagy egyéb mikrobiológiailag biztonságos vizet töltsön a készülékbe!

A PiMag Waterfall modern, kompakt üzemmóddal, zseniális gravitációs áramlási rendszerrel és egyedi többlépcsős szűréssel rendelkezik, amely Pi kerámiákat is tartalmaz, ezáltal lúgos vizet hoz létre és csökkenti a szennyező anyagokat.

A szabályozott savas/lúgos (pH) egyensúly nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez, mert a modern étrend és életmód elsavasodáshoz vezethet. A lúgos víz alacsony ORP értékkel (redoxpotenciál, az oxidáció redukáló képessége) segít az egyensúly helyreállításában, miközben védi a szervezetünket a betegségektől. A lassú gravitációs víz átszűrődés ösztönzi a víz természetes spirális mozgását, míg az 1,200 gauss erősségű mágnesek csökkentik az üledék felhalmozódását.

A Waterfall rendelkezik a Vízminőségi Társaság Aranypecsétjével. Ezt az akkreditációt csak azok a víztisztító rendszerek kapják meg, amelyek az alábbi szigorú szabványoknak megfelelnek: teljesítmény, kapacitás, szerkezeti integritás és szennyezőanyagok eltávolítása az ivóvízből.

PIMAG® WATERFALL FELÉPÍTÉSE

Feltöltő tartály 5,0 liter
Szűrőbetét
Gyűjtő tartály 5,5 liter
PiMag Waterfall Szűrőcsomag
Ásványi kövek
Csap

Mérete:

Magasság:  42,3 cm
Szélesség:  22,5 cm
Mélység:     32,5 cm
Súlya: 3 kg

Szűrőbetét cseréje: 90 nap vagy 900 liter használat, amelyiket előbb eléri. (A kijelző mutatni fogja a régebbi készülékeknél, ha elérte a 900 litert) A webáruház értesítést küld, ha elérkezett a szűrő és az ásványi kövek cseréje.
A szűrők élettartama változhat attól függően, hogy milyen a víz minősége.

PiMag Waterfall Ásványi Kövek

A Waterfall ásványi kövek tartalmaznak különböző szilikát osztályokba tartozó ásványi anyagokat (pl. kovasav, ami nélkülözhetetlen a szervezet számára), amelyek segítenek az ásványi anyagokban gazdag Pi Víz létrehozásában.

Ásványi kövek cseréje: 1 év

Kapacitás

Feltöltő tartály: 5 liter
Gyűjtő tartály: 5.5 liter

Akkreditáció:

*******************************************************
ANTSZ:  KEF-8499-2/2012
**********************************************************************************

Testünk több mint fele víz, de nem mindegy, milyen

A víz jelenlétét rendszerint természetesnek vesszük. Testünk közel 70%-át víz alkotja, ennek 34%-a sejten kívüli, 66%-a pedig sejten belüli víz. A legtöbben nem is gondolnák, hogy a testünket alkotó folyadék minősége milyen mértékben befolyásolja egészségünket.

A szervezetünkben található víz minőségéért a testünk méregtelenítése, valamint a bevitt folyadék minősége felel. Ebből adódóan igen sokat tehetünk a betegségek elkerülése ellen, ha odafigyelünk arra, milyen vizet iszunk.

A megfelelő minőségű víz fogyasztása csökkenti a stresszt és a fáradékonyságot  és erősíti az immunrendszert is.

A család egészsége mindennél fontosabb!

Belegondolt már, hogy az elfogyasztott csapvízzel családtagjai nap mint nap olyan anyagokat juttatnak saját szervezetükbe, melyek hosszútávon akár komoly egészségügyi problémákhoz is vezethetnek?

A víz fluortartalma például a fogak egészségére van hatással, az arzén komoly bőrbetegségeket okozhat, az elégtelen jódtartalmú vizek pajzsmirigy problémák kialakulásához vezethetnek, a magas nitrátkoncentráció pedig potenciálisan rákkeltő hatású.

A rossz minőségű víz csökkenti a munkatársak produktivitását

Talán nem is sejtette, de a csökkenti a fáradékonyságot, javítja az izmok és ízületek kondícióját és megnyugtatja a felzaklatott idegrendszert, ezáltal jelentős mértékben hozzájárul a munkahelyi hatékonyság növeléséhez is.

Ezzel szemben a csapvíz sok esetben olyan anyagokat tartalmaz, amelyek hosszútávú fogyasztása éppen a fenti hatások ellen tesznek.

Gondoskodjon családja vagy munkatársai egészségéről!

Az 5,0 literes, vízadagolóval ellátott víztisztító berendezés lehetővé teszi, hogy családtagjai vagy irodai munkatársai folyamatosan selymesen finom, méregtelenített, energiával feltöltött ivóvízzel járuljanak hozzá egészségük és idegrendszeri nyugalmuk megőrzéséhez.

Vessen véget a kellemetlen szagú, zavaros csapvíz okozta egészségügyi problémáknak a Nikken Waterfall Pí Víz készítővel!

Érdekel?

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Lépj velünk kapcsolatba!

Elérhetőségek

Cím

1123 Budapest, Táltos utca 15 (Táltos és Győri út sarok)

Email

antiaging369@gmail.com

Telefon

06702737528

Translate »