Immunotic

Minden elváltozásnak lelki háttere van, életünk minden hozadéka megjelenik a fizikai testünkön is

Az emberi szervezetben tárolt információk sokasága olyan csoda, melyet nehéz tudományosan megmagyarázni. Nincs olyan folyamat testünkben, amit ne előzne meg egy elektromos aktivitás, egy információs rezgés.Az IMMUNOTIC készülék működésének lényege, hogy a szervezet diszharmonikus rezgéseit ismétharmonikussá alakítja. A probléma kiváltó okára hat, és tulajdonképpen átlöki a szervezetet a megoldási szakaszbaA elváltozás is egy rezgés, hibásnak vélt rezgés következménye.

Gyógyítás Önnek

Az ember   természetes   állapota   a   jó közérzet,  vagyis  az   egészség.   
A  betegségek kialakulásának számtalan oka van, de nemzetközi felmérések is igazolják, hogy majdnem minden betegségnek „stresszt okozó” lelki háttere van. Ezt egyes népek már több ezer évvel ezelőtt lejegyezték. A kínai orvoslásban is alkalmazzák ezt a nézetet, valamint erre épül a Dr Hamer féle „Germán Új Medicina” is. A betegség egy okozat, egy figyelmeztetés, hogy valami nincs rendben. Ha ezen okok miatt megbomlik az egyensúlyi állapot, a szervezet különféle kompenzációs mechanizmusokon keresztül igyekszik fenntartani azt, ez a homeosztázis. Hogy ez a folyamat gyors és hatékony legyen és mielőbb beinduljon az öngyógyítás folyamata a legfontosabb, hogy először fizikai síkon segítsük meg a szervezetet, ezzel időt nyerve, erőt adunk magunknak, a kiváltó okok feltárásához, azok megszüntetéséhez. 
Ha a fizikai síkon már elkezdtük a helyreállítást, akkor nekikezdhetünk a Lelki- és Szellemi síkok tisztításához a „stressz” okozta destruktív sejtmemória és a tudatalattiban rögzült káros engramok törléséhez.  

Immonutic Készülékek

Érdekel?

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Lépj velünk kapcsolatba!

Elérhetőségek

Cím

Zsidró Szalon, Budapest, Beck Ö. Fülöp u. 10, 1126

Email

antiaging369@gmail.com

Telefon

06702737528

Translate »